Zoeken in GGD Amsterdam
Pad tot huidige pagina
Verbergen
De GGD richt zich op alle inwoners van Amsterdam,­ Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Start Gezondheidsmonitor 2016 Amsterdam-Amstelland

24 augustus 2016
-
Claudia Verhagen

Op deze pagina - Start Gezondheidsmonitor 2016 Amsterdam-Amstelland


Op zaterdag 17 september a.s. valt bij een steekproef van bijna 39.000 inwoners van 19 jaar en ouder van Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouder-Amstel en Diemen een uitnodiging in de bus om een vragenlijst in te vullen voor de Gezondheidsmonitor 2016. Dit onderzoek wordt eens in de vier jaar uitgevoerd en geeft inzicht in het zorggebruik, de zorgbehoefte en de gezondheid van de bevolking van onze regio.

Hoe meer mensen meedoen hoe beter!

Respondenten kunnen de vragenlijst digitaal of op papier invullen. Misschien krijgt u vragen van mensen die een vragenlijst hebben ontvangen. Als zij u vragen stellen over het onderzoek, kunt u hen verwijzen naar de GGD Amsterdam, afdeling EGZ. We stellen het op prijs als u hen wilt motiveren om de enquête in te vullen, zodat de respons op het onderzoek zo hoog mogelijk wordt.

Wilt u meer informatie?

Ook als u zelf meer informatie wilt over het onderzoek, kunt u ons bellen of mailen via 020-5555.495 of eg@ggd.amsterdam.nl

Daarnaast kunt u terecht op onze website: www.gezondheidsonderzoek2016.nl

Resultaten in 2017

De resultaten staan in 2017 op de website gezondheid in beeld van de GGD Amsterdam: www.gezondheidinbeeld.nl Ook verschijnen in 2017 factsheets met resultaten voor de afzonderlijke gemeenten en wijken.