Zoeken in GGD Amsterdam
Pad tot huidige pagina
Verbergen
De GGD richt zich op alle inwoners van Amsterdam,­ Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Anders voeren toolkit

6 februari 2018

Voor velen is het heel gewoon: brood voeren aan de eendjes in het park. Maar te veel brood geven is ongezond. Voor de dieren zelf, maar uiteindelijk ook voor onze leefomgeving. Voer voor stadsvogels blijft vaak liggen, gaat schimmelen en kan bijvoorbeeld tot overlast van ratten leiden. Voeren mag wel, maar met mate en het kan anders (foto rechts: Als onderdeel van de promotie van de campagne "Anders voeren" zijn folders uitgedeeld in de stad).

Toolkit
Ter ondersteuning van de 'Anders voeren.... Natuurlijk!' campagne is onderstaande toolkit samengesteld. Deze wordt regelmatig uitgebreid en aangevuld.

Anders voeren in de winter
Vogels die zelf niet meer in staat zijn om voedsel te zoeken of om weg te trekken naar warme streken kunnen daardoor de winter overleven. Als het weer warmer wordt kunnen de meeste vogels zelf hun voedsel vinden en is voeren niet meer nodig. ___________________________________

Educatieve materialen


Posters


Banners

Klik met de rechtermuisknop op de gewenste banner > klik op 'afbeelding opslaan' > bij plaatsing op uw website s.v.p. koppelen aan webadres www.andersvoeren.nl
Geanimeerde banner 200 x 100 pixels


Statische banner 468 x 60 pixels

Statische banner 234 x 60 pixels

Statische banner 120 x 60 pixels


Logo's

Voor gebruik in drukwerk kunt u gebruik maken van de eps-logo's. Ook staan er voor webgebruik een aantal jpg-logo's op het formaat 180 x 100 pixels. Als u een ander formaat logo nodig heeft kunt u contact opnemen via info@ggd.amsterdam.nl.

Campagnelogo Anders voeren EPS wit (EPS, 347 kB)
 
Campagnelogo Anders voeren EPS blauw (EPS, 345 kB)
 
Campagnelogo Anders voeren EPS zwart (EPS, 357 kB)

Folders

De onderstaande folders kunt u downloaden in hoge of in lage resolutie. De hoge resolutie folders zijn gericht op drukwerk en bevatten onder meer ook pas- en snijkruizen. De lage resolutie kunt u bijvoorbeeld voor publiek gebruik op uw website plaatsen.

Folder duiven (PDF, 1,1 MB)  (pdf bestand 1.154 Kb.)
Folder duiven drukwerkversie (PDF, 3,1 MB)
  (pdf bestand 3.148 Kb.)

Folder eend (PDF, 1,2 MB)  (pdf bestand 1.214 Kb.)
Folder eend drukwerkversie (PDF, 3,3 MB)
  (pdf bestand 3.423 Kb.)

Anders voeren gans folder corr2 (PDF, 1 MB)  (pdf bestand 990 Kb.)
Anders voeren gans folder corr (PDF, 3,7 MB)
  (pdf bestand 3.749 Kb.)