Zoeken in GGD Amsterdam
Pad tot huidige pagina
Verbergen
De GGD richt zich op alle inwoners van Amsterdam,­ Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Vaccinatieboekje kwijt - Vraag en antwoord

Vaccinatieboekje kwijt - Vraag en antwoord

vaccinatiepaspoortIk ben mijn vaccinatieboekje kwijt. Zijn de gegevens van mijn eerdere vaccinaties geregistreerd?

De gegevens van de vaccinaties die u bij het Reizigersadvies- en Vaccinatiebureau van de GGD Amsterdam heeft gekregen worden standaard 15 jaar bewaard. Vanaf 2001 zijn alle vaccinaties in ons computersysteem geregistreerd. Bent u uw vaccinatiegegevens kwijt, kom dan langs op ons spreekuur. Op de prijslijst kunt u zien wat een nieuw vaccinatiepaspoort kost.

E-mail

Bij voorkeur vragen wij u een e-mail te sturen naar reizigersadviesenvaccinatiebureau@ggd.amsterdam.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, voorletter(s), adres en geboortedatum.

Indien een e-mail sturen niet mogelijk is, bel op weekdagen tussen 08.30 en 12.00 uur de afsprakenlijn: (020) 555 5090.

Gegevens vaccinaties bij andere GGD'en of vaccinatiebureau's

Het is voor de GGD Amsterdam niet mogelijk om gegevens op te vragen over uw vaccinaties bij andere GGD'en of vaccinatiebureau's. Er bestaat geen landelijke database van registratie van reizigersvaccinaties.

Als u in het verleden vaccinaties heeft gekregen bij andere GGD'en of vaccinatiebureau's en u heeft hier geen bewijs van, vraag dit dan zelf op bij de desbetreffende GGD of vaccinatiebureau. Als u niet in staat bent deze gegevens te achterhalen, kom dan toch zeker bij ons langs voor advies!