Zoeken in GGD Amsterdam
Pad tot huidige pagina
Verbergen
De GGD richt zich op alle inwoners van Amsterdam,­ Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn.

E-healthweek bij de GGD Amsterdam

In het kort

Van 20 t/m 26 januari is het e-healthweek. Hierbij wordt door een groot aantal organisaties de mogelijkheden getoond van de toepassingen van e-health. Ook de GGD Amsterdam doet weer mee.


De GGD Amsterdam doet weer mee aan de e-healthweek. Dit is een initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Platform voor InformatieSamenleving (ECP). De e-healthweek is bedoeld om meer landelijke bekendheid te geven aan  e-health en de mogelijkheden daarvan; zowel gericht op burgers/cliënten als professionals. VWS en ECP willen samen met partners door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

Deze keer richt de e-healthweek bij de GGD zich voornamelijk op professionals en mensen werkzaam bij de GGD. Op diverse plekken in Amsterdam zijn deze week activiteiten georganiseerd waar iedereen aan kan deelnemen.

Naast de interne activiteiten organiseert de GGD een bijeenkomst over gebitsverzorging bij kinderen en een uitleg over de Tandenland app. Meer informatie over programma en locatie: https://ehealthweek.net/activiteiten/gezond-gebit-stel-de-vragen-aan-de-expert-1

Op de website van de e-healthweek staan alle workshops en bijeenkomsten die door diverse organisaties en instellingen in en om Amsterdam georganiseerd worden: https://ehealthweek.net/