Pad tot huidige pagina

Vaccinatielocaties in Amsterdam

GGD Amsterdam heeft momenteel twee locaties waar gevaccineerd wordt tegen het coronavirus. Beide locaties zijn goed bereikbaar. Op deze pagina vindt u per locatie het adres, de routebeschrijving en eventuele bijzonderheden.

Tijdens het maken van de afspraak wordt gekeken op welke locatie u terecht kunt voor een coronavaccinatie. We proberen u zo snel mogelijk te laten vaccinatie, dus soms kan het zijn dat u iets verder moet reizen.

Let op: de vaccinatielocaties zijn alleen op afspraak te bezoeken. U kunt ook alleen terecht op de locatie die op uw afspraakbevestiging staat.

RAI

Ingang direct rechts van entree G
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam-Zuid

Routebeschrijving via Google Maps

Bereikbaarheid:

De vaccinatielocatie in de RAI is goed bereikbaar met de fiets en de auto. U kunt gratis voor de deur parkeren. Van de parkeerplaats is het 10-50 meter lopen. U kunt ook met het openbaar vervoer komen. Houd er rekening mee dat het van de halte zo'n 500 meter lopen is naar de ingang van hal G.

In de vaccinatielocatie:

De vaccinatielocatie is goed toegankelijk, ook met een rolstoel of rollator. Er is voldoende ruimte om binnen te wachten. U meldt u aan de registratiebalie, en gaat vandaar naar de prikkamer. Na de prik moet u nog 15 minuten plaatsnemen in een wachtkamer om er zeker van te zijn dat u geen bijwerkingen krijgt.

Van de prikkamer naar de wachtruimte is ongeveer 250 meter lopen. Er staan voldoende stoelen waar u af en toe kunt uitrusten. En als het nodig is, zijn er ter plekke rolstoelen aanwezig.

Sportcentrum Caland

Eliza van Calcarstraat 2
1068 RR Amsterdam Nieuw-West

Routebeschrijving via Google Maps

Bereikbaarheid:

Sportcentrum Caland is goed bereikbaar met de fiets en de auto. U kunt gratis voor de deur parkeren, u wordt ter plaatse naar een beschikbare plek verwezen door het aanwezige personeel. Van de parkeerplaats is het 10-50 meter lopen.

In de vaccinatielocatie:

Sportcentrum Caland is goed toegankelijk, ook met een rolstoel of rollator. Er is voldoende ruimte om binnen te wachten. U meldt u aan de registratiebalie, en gaat vandaar naar de prikkamer. Na de prik moet u nog 15 minuten plaatsnemen in een wachtkamer om er zeker van te zijn dat u geen bijwerkingen krijgt.

U verlaat de vaccinatielocatie aan de achterzijde van het gebouw. Naar de parkeerplaats of voorzijde van het gebouw is het ongeveer 150 tot 200 meter lopen.