Pad tot huidige pagina

Vaccinatielocaties in Amsterdam

GGD Amsterdam heeft vijf locaties waar gevaccineerd wordt tegen het coronavirus. Alle locaties zijn goed bereikbaar en u kunt er gratis parkeren.

Eerste prik zonder afspraak

Sinds vrijdag 16 juli kunt u ook zonder afspraak voor uw eerste prik terecht op de vier Amsterdamse locaties:  RAI, Sportcentrum Caland, NDSM Loods en AFAS Live. Dit geldt alleen voor mensen die nog geen afspraak hebben gemaakt.

De vaccinatielocaties zijn dagelijks geopend van 08.00 - 20.00 uur. U kunt op de locatie kiezen voor BioNTech/Pfizer of Janssen.

Komt u zonder afspraak uw prik halen? Neem dan het volgende mee:

  • Uw identiteitsbewijs
  • Een mondkapje
  • Trek kleding aan waarbij u makkelijk uw bovenarm kunt ontbloten

RAI

Ingang direct rechts van entree G
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam-Zuid

Routebeschrijving via Google Maps

Bereikbaarheid:

De vaccinatielocatie in de RAI is goed bereikbaar met de fiets en de auto. U kunt gratis voor de deur parkeren. Van de parkeerplaats is het 10-50 meter lopen. U kunt ook met het openbaar vervoer komen. Houd er rekening mee dat het van de halte zo'n 500 meter lopen is naar de ingang van hal G.

In de vaccinatielocatie:

De vaccinatielocatie is goed toegankelijk, ook met een rolstoel of rollator. Er zijn rolstoelen beschikbaar die u kunt gebruiken. In de RAI is voldoende ruimte om binnen te wachten. U meldt u aan de registratiebalie, en gaat vandaar naar de prikkamer. Na de prik neemt u nog 15 minuten plaats in de wachtkamer.

Van de prikkamer naar de wachtruimte is ongeveer 250 meter lopen. Er staan voldoende stoelen waar u af en toe kunt uitrusten. En als het nodig is, zijn er ter plekke rolstoelen aanwezig.

Sportcentrum Caland

Eliza van Calcarstraat 2
1068 RR Amsterdam Nieuw-West

Routebeschrijving via Google Maps

Bereikbaarheid:

Sportcentrum Caland is goed bereikbaar met de fiets en de auto. U kunt gratis voor de deur parkeren, u wordt ter plaatse naar een beschikbare plek verwezen door het aanwezige personeel. Van de parkeerplaats is het 10-50 meter lopen.

In de vaccinatielocatie:

Sportcentrum Caland is goed toegankelijk, ook met een rolstoel of rollator. Er zijn rolstoelen beschikbaar die u kunt gebruiken. In Sportcentrum Caland is voldoende ruimte om binnen te wachten. U meldt u aan de registratiebalie, en gaat vandaar naar de prikkamer. Na de prik neemt u nog 15 minuten plaats in de wachtkamer.

U verlaat de vaccinatielocatie aan de achterzijde van het gebouw. Naar de parkeerplaats of voorzijde van het gebouw is het ongeveer 150 tot 200 meter lopen.

NDSM Loods

NDSM-Plein 85
1033 WC Amsterdam-Noord

Routebeschrijving via Google Maps

Bereikbaarheid:

De NDSM Loods is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het ov.

  • Komt u met de auto? Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt.
  • Komt u met de fiets of de scooter? U kunt uw fiets of scooter bij de ingang van de locatie parkeren.

In de vaccinatielocatie:

De NDSM Loods is goed toegankelijk, ook met een rolstoel of rollator. Er zijn rolstoelen beschikbaar die u kunt gebruiken. Er is voldoende ruimte om binnen te wachten. U meldt u aan de registratiebalie, en gaat vandaar naar de prikkamer. Na de prik neemt u nog 15 minuten plaats in de wachtkamer.

AFAS Live

Johan Cruijff Boulevard 590
1101 DS Amsterdam

Route via Google Maps

Bereikbaarheid:

Afas Live is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het ov.

  • Komt u met de auto? Parkeren kan in de directe omgeving van de AFAS Live. U wordt ter plaatse doorverwezen naar een beschikbare parkeerplek door het aanwezige personeel.
  • Komt u met de fiets of de scooter? U kunt uw fiets of scooter bij de ingang van de locatie parkeren.

In de vaccinatielocatie:

Afas Live is goed toegankelijk, ook met een rolstoel of rollator. Er zijn rolstoelen beschikbaar die u kunt gebruiken. Er is voldoende ruimte om binnen te wachten. U meldt u aan de registratiebalie, en gaat vandaar naar de prikkamer. Na de prik neemt u nog 15 minuten plaats in de wachtkamer.

Bekijk hier beelden van het inrichten van de vaccinatielocatie AFAS live:

Vaccinatielocatie Amstelveen

Bovenkerkerweg 6-8
1185 XE Amstelveen

Route via Google Maps

Bereikbaarheid:

De vaccinatielocatie in Amstelveen is goed bereikbaar.

  • Komt u met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. U wordt ter plaatse naar een beschikbare plek verwezen door het aanwezige personeel.
  • Komt u met de fiets of de scooter? U kunt uw fiets of scooter bij de ingang van de locatie parkeren.