Pad tot huidige pagina

Aankondiging Talkshow Coronavaccinaties – STEM VAN

De uitbraak van COVID-19 heeft ons dagelijks leven veranderd op manieren die we ons nooit hadden kunnen voorstellen. In de Surinaamse gemeenschap zijn er mooie voorbeelden van hoe mensen omgaan met deze enorme uitdaging: genieten van nog wél kan, met elkaar het gesprek aangaan en van elkaar leren.

Natuurlijk zijn ook de corona-vaccinaties gesprek van de dag. Is het wel veilig? Gaat het ons helpen om uit deze situatie te komen? Is het wel nodig, als ik zelf gezond en fit ben? Hoe denken onze naasten en anderen binnen de gemeenschap erover?

Al deze vragen, dilemma’s en zorgen delen we met elkaar. Daarom staan deze centraal in de Talkshow op donderdagavond 20 mei die Stadsdeel Zuidoost organiseert in samenwerking met de GGD Amsterdam, Stichting Get Entertained en sleutelfiguren uit de gemeenschap.

Luister tijdens STEM VAN live mee naar het panelgesprek tussen diverse buurtbewoners en professionals van de GGD en stel via de chat je vragen. Laat de keukentafel - echt of virtueel - een veilige plek zijn voor een open gesprek.

Praktische informatie