Pad tot huidige pagina

Testlocaties in Amsterdam

13 oktober 2021

De GGD Amsterdam heeft een aantal testlocaties ingericht om te testen op het coronavirus. Op deze pagina vindt u per locatie het adres, de routebeschrijving en eventuele bijzonderheden.

U kunt op de testlocaties ook zonder afspraak terecht om u te laten testen op het coronavirus. GGD Amsterdam heeft ook testbussen in de wijken staan waar u zonder afspraak terecht kunt.

Heeft u een coronatest nodig om op reis te gaan? Dan moet u wel een afspraak maken. Op deze pagina leest u hoe u voor uw reis een testafspraak kunt maken.

Op onze locaties blijven de maatregelen van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje gelden.

Paviljoen Zuid bij de RAI

Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam-Zuid

Open: 09.00 - 16.00 uur

Routebeschrijving via Google Maps

Bereikbaarheid:

 • Komt u met de auto, volg bij de RAI de borden P RAI 1-6. U parkeert in de parkeergarages P1 t/m P4 van RAI Amsterdam. Van hieruit loopt u in ongeveer 5 minuten naar Paviljoen Zuid op P6.

  - De RAI-parkeergarages werken o.b.v. kentekenherkenning, u krijgt geen parkeerkaart bij binnenkomst.

  - Als u binnen één uur bij de uitrit aankomt gaat de slagboom automatisch open

  - Parkeert u langer dan één uur, dan betaalt u het volledige bedrag van uw parkeerduur.

 • Komt u met de scooter, fiets of te voet? Ga dan naar Paviljoen Zuid op P6. U kunt de fiets of scooter buiten parkeren.

Sloterdijk

Nikiet Bood Veld
Teleportboulevard
Amsterdam Nieuw-West

Open: 08.00 - 15.00 uur

Routebeschrijving Sloterdijk testlocatie via Google Maps

Deze testlocatie in Amsterdam-Nieuw-West zit in een paviljoen op het Nikiet Bood Veld, aan de zuidzijde van Station Sloterdijk. De locatie is alleen te voet te betreden.

 • Komt u met de auto? Volg dan de gele borden vanaf de Basisweg, Radarweg, Arlandaweg en Changiweg. In het Hotel2Stay is een parkeergarage waar u gratis kunt parkeren. Vandaar is het 2 minuten lopen naar het testpaviljoen. Mindervaliden kunnen voor de hoofdingang parkeren aan de Teleportboulevard en volgen de verkeersborden parkeren mindervaliden.
 • Komt u lopend of met de fiets? De hoofdingang is aan de Teleportboulevard. Als u voor het paviljoen staat, is recht voor u de ingang voor voetgangers en fietsers. Er is ook een fietsenstalling.

Buikslotermeerplein

Op P1
Amsterdam-Noord

Open: 08.00 - 15.00 uur

Routebeschrijving naar het Buikslotermeerplein via Google Maps

Deze testlocatie in Amsterdam-Noord zit in een paviljoen op parkeerplaats P1. De locatie is alleen te voet te betreden.

 • Komt u met de auto? Volg dan de gele borden Corona testlocatie GGD. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid.
 • Komt u lopend of met de fiets? U kunt uw fiets bij de ingang van het paviljoen stallen.

Achter het Bijlmer Sportcentrum

Anton de Komplein
Amsterdam-Zuidoost

Open: 08.00 - 15.00 uur

Auto: Routebeschrijving naar testlocatie Anton de Komplein (PDF, 1 MB)

Fiets: Routebeschrijving naar testlocatie Anton de Komplein via Google Maps

Deze testlocatie in Amsterdam-Zuidoost zit in een paviljoen achter het Bijlmer Sportcentrum op het Anton de Komplein. De locatie is alleen te voet te betreden.

 • Komt u met de auto? Volg dan de gele borden vanaf de Bijlmerdreef, Hoogoorddreef of Flierbosdreef. Achter de testlocatie is een parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.
 • Komt u lopend of met de fiets? Als u voor het paviljoen staat, is links de ingang voor voetgangers. Er is ook een fietsenstalling.