Pad tot huidige pagina

Testlocaties in Amsterdam

21 januari 2022

De GGD Amsterdam heeft een aantal testlocaties ingericht om te testen op het coronavirus.  Op deze locaties kunt u momenteel alleen met afspraak terecht voor een coronatest. Daarnaast zijn er testbussen in de wijken staan waar u terecht kunt.

Momenteel alleen testen op afspraak

Vanwege de grote drukte bij de teststraten, is het momenteel alleen mogelijk om een coronatest op afspraak te doen. Dit geldt zowel voor de teststraten als de testunits. U maakt een testafspraak online op coronatest.nl (met DigiD) of via 0800 - 1202 (met BSN)

Op de locaties gelden de maatregelen van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje.

Paviljoen Zuid bij de RAI

Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam-Zuid

Vanaf zaterdag 22 januari kan op deze locatie met prioriteit worden getest.

Openingstijden:

09.00 - 16.00 uur.

Er is GEEN autoteststraat meer bij de RAI. U kunt uw auto gratis parkeren op P7-P8 en vandaar lopen naar het testpaviljoen.

Routebeschrijving via Google Maps

 • Komt u met de auto, volg bij de RAI de borden P7-P8. U kunt gratis parkeren op P8. Van hieruit loopt u naar Paviljoen Zuid op P6.

  - De RAI-parkeergarages werken o.b.v. kentekenherkenning, u krijgt geen parkeerkaart bij binnenkomst.

  - Als u binnen één uur bij de uitrit aankomt gaat de slagboom automatisch open. Parkeert u langer dan één uur, dan betaalt u het volledige bedrag van uw parkeerduur.

 • Komt u met de scooter, fiets of te voet? Ga dan naar Paviljoen Zuid op P6. U kunt de fiets of scooter buiten parkeren.

Sloterdijk

Nikiet Bood Veld
Teleportboulevard
Amsterdam Nieuw-West

Vanaf zaterdag 22 januari kan op deze locatie met prioriteit worden getest.

Openingstijden

08.00 - 15.00 uur.

Routebeschrijving Sloterdijk testlocatie via Google Maps

Deze testlocatie in Amsterdam-Nieuw-West zit in een paviljoen op het Nikiet Bood Veld, aan de zuidzijde van Station Sloterdijk. De locatie is alleen te voet te betreden.

 • Komt u met de auto? Volg dan de gele borden vanaf de Basisweg, Radarweg, Arlandaweg en Changiweg. In het Hotel2Stay is een parkeergarage waar u gratis kunt parkeren. Vandaar is het 2 minuten lopen naar het testpaviljoen. Mindervaliden kunnen voor de hoofdingang parkeren aan de Teleportboulevard en volgen de verkeersborden parkeren mindervaliden.
 • Komt u lopend of met de fiets? De hoofdingang is aan de Teleportboulevard. Als u voor het paviljoen staat, is recht voor u de ingang voor voetgangers en fietsers. Er is ook een fietsenstalling.

Buikslotermeerplein

Op P1
Amsterdam-Noord

Openingstijden

08.00 - 15.00 uur

Routebeschrijving naar het Buikslotermeerplein via Google Maps

Deze testlocatie in Amsterdam-Noord zit in een paviljoen op parkeerplaats P1. De locatie is alleen te voet te betreden.

 • Komt u met de auto? Volg dan de gele borden Corona testlocatie GGD. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid.
 • Komt u lopend of met de fiets? U kunt uw fiets bij de ingang van het paviljoen stallen.

Achter het Bijlmer Sportcentrum

Anton de Komplein
Amsterdam-Zuidoost

Openingstijden

08.00 - 15.00 uur

Auto: Routebeschrijving naar testlocatie Anton de Komplein (PDF, 1 MB)

Fiets: Routebeschrijving naar testlocatie Anton de Komplein via Google Maps

Deze testlocatie in Amsterdam-Zuidoost zit in een paviljoen achter het Bijlmer Sportcentrum op het Anton de Komplein. De locatie is alleen te voet te betreden.

 • Komt u met de auto? Volg dan de gele borden vanaf de Bijlmerdreef, Hoogoorddreef of Flierbosdreef. Achter de testlocatie is een parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.
 • Komt u lopend of met de fiets? Als u voor het paviljoen staat, is links de ingang voor voetgangers. Er is ook een fietsenstalling.

Slotervaartziekenhuis (Atalmedial)

Louwesweg 6
1066 EC Amsterdam Nieuw-West

Openingstijden

 • 08.00 - 12.00 uur
 • 12.30 - 20.00 uur

Routebeschrijving naar testlocatie Slotervaartziekenhuis via Google Maps

De testlocatie zit bij Atalmedial. Bij de inrit naar de hoofdingang (Louwesweg, de zuidkant) van het voormalige ziekenhuis ziet u direct aan uw rechterhand een lichtbord met ‘Atalmedial testlocatie’. Hier is de ingang van de testlocatie.

Komt u vanaf Antoni van Leeuwenhoek/Plesmanlaan (de noordkant) aan, dan  ziet u na de rotonde aan uw linkerhand een lichtbord met ‘Atalmedial testlocatie’.

Parkeren kan uitsluitend op de parkeerplaats voor de hoofdingang (dus niet in de parkeergarage). Fietsen graag in de daarvoor bestemde rekken.