Pad tot huidige pagina

Contactformulier particulieren

Contactformulier particulieren

Na het ontvangen van het door u ingevulde formulier verstuurt zal één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen op de wijze die u heeft aangegeven. Vult u alstublieft alle relevante velden in en geef aan welke informatie u wilt.

Kosten

Het bestrijden van kakkerlakken, muizen, vlooien, wespen, bedwantsen, papiervisjes, mieren en andere plaagdieren (behalve ratten) is voor rekening van de huurder of woningeigenaar. Alleen in het geval van kakkerlakken en tropische mieren is de woningeigenaar verplicht een bestrijding te laten uitvoeren voor de huurder.

Bent u huurder?

Neemt u dan eerst contact op met de woningbouwvereniging of woningeigenaar en informeer naar de mogelijkheden. De woningbouw/woningeigenaar kan ons een opdracht geven voor uitvoering van het geven van advies en bestrijding.

Uw gegevens
eventueel 2e toestel waarop u te bereiken bent
Ik heb last van (verplicht)
Geef s.v.p. duidelijk aan waar zich de overlast in de woning bevindt (in hoeveel ruimtes).

Heeft u last van ratten in huis (en/of uw tuin), beantwoord dan de vragen hieronder:

Indien dit het geval is vragen wij u een foto te maken en deze toe te voegen aan dit formulier.
Bijvoorbeeld. zo groot als hagelslag? Zijn ze stomp of puntig?
Bijvoorbeeld via de kelder/kruipruimte, zolder, gaten in de vloer, achter keukenkastjes, via de riolering, de meterkast? En zijn er maatregelen getroffen om deze gaten dicht te maken met beton of staalwol?

Bij een melding van ratten, nemen wij alleen telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Heeft u een andere melding, geef dan aan wat uw voorkeur heeft:

Graag contact met mij opnemen via

Als u bijlagen wilt meesturen zoals bijvoorbeeld digitale foto's van de overlast situatie dan kunt u deze hieronder aan het bericht koppelen. Per veld kunt u 1 bijlage meesturen, maximale grootte 25 Mb.


max. bestandsgrootte van 19MB

max. bestandsgrootte van 19MB

max. bestandsgrootte van 19MB