Pad tot huidige pagina

Contactformulier particulieren

Contactformulier particulieren

Na het ontvangen van het door u ingevulde formulier zal één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk (binnen 5 werkdagen) contact met u opnemen op de wijze die u heeft aangegeven. Vult u alstublieft alle relevante velden in en geef aan welke informatie u wilt.

Kosten

De Gemeente voert alleen bestrijdingen uit van ratten. Dit is kosteloos maar er zijn mogelijk wachttijden.

Het bestrijden van kakkerlakken, muizen, vlooien, wespen, bedwantsen, papiervisjes, mieren en andere plaagdieren (behalve ratten) is voor rekening van de huurder of woningeigenaar en varieert per bestrijdingsbedrijf.

Alleen in het geval van kakkerlakken en tropische mieren is de woningeigenaar verplicht een bestrijding te laten uitvoeren voor de huurder.

Bij het zoeken van een gecertificeerd bedrijf kunt u het beste het bedrijvenregister van het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) raadplegen.

Bent u huurder?

Neemt u dan contact op met de woningbouwvereniging of woningeigenaar en informeer naar de mogelijkheden dat deze de kosten draagt. Hiervoor bestaat geen wettelijke verplichting zoals bij kakkerlakken en faraomieren, dus de vergoeding van de kosten van de uitvoering van de bestrijding dient u goed af te stemmen met de woningeigenaar.

Uw gegevens
eventueel 2e toestel waarop u te bereiken bent
Ik heb een vraag over (verplicht)
Geef s.v.p. duidelijk aan waar zich de overlast in de woning bevindt (in hoeveel ruimtes).

Heeft u last van ratten in huis (en/of uw tuin), beantwoord dan de vragen hieronder:

Indien dit het geval is vragen wij u een foto te maken en deze toe te voegen aan dit formulier.
Bijvoorbeeld. zo groot als hagelslag? Zijn ze stomp of puntig?
Bijvoorbeeld via de kelder/kruipruimte, zolder, gaten in de vloer, achter keukenkastjes, via de riolering, de meterkast? En zijn er maatregelen getroffen om deze gaten dicht te maken met beton of staalwol?

Bij een melding van ratten, nemen wij alleen telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Heeft u een andere melding, geef dan aan wat uw voorkeur heeft:

Graag contact met mij opnemen via

Als u bijlagen wilt meesturen zoals bijvoorbeeld digitale foto's van de overlast situatie of van het dier waarvoor u een determinatie vraagt dan kunt u deze hieronder aan het bericht koppelen. Per veld kunt u 1 bijlage meesturen, maximale grootte 25 Mb.


max. bestandsgrootte van 19MB

max. bestandsgrootte van 19MB

max. bestandsgrootte van 19MB