Nieuwsbrief Gezonde en Kansrijke Start

mei 2021
10 mei 2022

Nieuwsbrief Gezonde en Kansrijke Start

Lijst

Dit is de eerste nieuwsbrief van het programma Gezonde en Kansrijke Start. We houden je graag op de hoogte hoe we samen het verschil maken voor elk Amsterdams kind. Ken je iemand die zich ook inzet voor het (ongeboren) kind in die eerste 1.000 dagen? Stuur deze nieuwsbrief dan door!


Het mag niet uitmaken waar je wieg heeft gestaan

Het college van B&W van de gemeente Amsterdam heeft de inhoud vastgesteld van het Plan van Aanpak Gezonde en Kansrijke Start. Op dit moment worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Daarna gaan we de gemeenteraad hierover informeren. Die bespreekt dit plan in juni en stelt het naar verwachting voor de zomervakantie vast. Elk (ongeboren) kind heeft recht op de best mogelijke start in het leven en moet daarmee een optimale kans krijgen op een veilige, gezonde en kansrijke toekomst. Vooruitlopend op de vaststelling zijn we in stadsdeel Zuidoost, Noord en Nieuw-West al geruime tijd een duurzame samenwerking aangegaan met vele partners.

Wil je weten hoe het verder gaat?

Abonneer je dan op de Nieuwsbrief Gezonde Kansrijke Start

Meer informatie over Gezonde en Kansrijke Start vind je op ggd.amsterdam.nl/gks


Colofon

Redactie: programma Gezonde en Kansrijke Start Amsterdam.
Contact: gks@amsterdam.nl.

Deze nieuwsbrief is voor organisaties, partners, professionals en andere geïnteresseerden in het programma Gezonde en Kansrijke Start.

In- of uitschrijven nieuwsbrief

(Foto: Pixabay/smpratt90)