Online bijeenkomst over zwangerschap, baby’s en het coronavirus

24 november 2020

Wat betekent corona voor mijn bevalling? Hoe werkt quarantaine met een pasgeboren baby? Heb jij ook veel vragen over je(ongeboren) baby en het coronavirus? Volg dan op 1 december as. de speciale online bijeenkomst over dit onderwerp.

Al je vragen over corona en je baby

De bijeenkomst is voor zwangere vrouwen, hun partners en voor ouders met een baby. Heb je vragen over het coronavirus en je (ongeboren) baby? Dan ben je niet alleen. Verloskundigen, gynaecologen en het Ouder- en Kindteam (consultatiebureau) krijgen veel vragen over corona van ouders met een baby.

Daarom organiseert de GGD samen met zwangerschap- en baby-experts een online vraag- en antwoordbijeenkomst over het coronavirus. Tijdens de bijeenkomst kun je vragen stellen aan een corona-expert van de GGD Amsterdam, een verloskundige, een jeugdarts en een expert in de ontwikkeling en opvoeding van baby’s.

Hoe en wanneer?

De bijeenkomst is online gratis te volgen via zoom op dinsdag 1 decembervan 20.00 tot 21.00 uur . Je kunt je niet van tevoren aanmelden. Er is plaats voor 80 deelnemers, daarna is het vol, dus wees op tijd.

De bijeenkomst is anoniem: naam, adres en persoonsgegevens zijn niet nodig

Klik op dinsdag 1 december tussen 19.50 en 20.00 uur op deze link:

https://us02web.zoom.us/j/84126704940?pwd=UTlDb2JBVGR2NzA4czhUckNiSUdndz09

Meeting ID: 841 2670 4940

Passcode: 674680

We vinden het leuk om je te zien maar je kiest zelf of je de camera aan- of uit zet!

Vragen?

Voor vragen over deze bijeenkomst kun je mailen naar gks@amsterdam.nl