Vaccinatieboekje kwijt - Vraag en antwoord

Vaccinatieboekje kwijt - Vraag en antwoord

Ik ben mijn vaccinatieboekje kwijt. Zijn de gegevens van mijn eerdere reizigersvaccinaties geregistreerd?

Vanaf 2001 zijn alle vaccinaties, die u bij ons gehad heeft voor een reis, in ons computersysteem geregistreerd. Deze vaccinatiegegevens worden standaard 15 jaar bewaard.

Tijdens werkdagen tussen 08:30 en 12:00 uur kunt u bellen: (020) 555 5090. Wij vragen uw naam, voorletter(s), adres, geboortedatum en uw BSN nummer. U ontvangt dan geen vaccinatiepaspoort maar een link naar uw vaccinatiedossier. In dit vaccinatiedossier staan de reizigersvaccinaties vermeld die u hebt gekregen bij de GGD Amsterdam.

Nieuw vaccinatieboekje

U kunt online een geel boekje kopen. Gele boekjes worden NIET verstrekt/verkocht bij de GGD op de Nieuwe Achtergracht maar zijn alleen online verkrijgbaar.

In het vaccinatieboekje staan alleen de reisvaccinaties vermeld die u hebt gekregen bij de GGD Amsterdam. Het is voor ons namelijk niet mogelijk om gegevens op te vragen over uw vaccinaties bij andere GGD'en of vaccinatiebureaus. Er bestaat geen landelijke database van registratie van reizigersvaccinaties. Als u in het verleden vaccinaties heeft gekregen bij andere GGD'en of vaccinatiebureaus en u hebt hier geen bewijs van, vraag dit dan zelf op bij de desbetreffende GGD of vaccinatiebureau. Als u niet in staat bent deze gegevens te achterhalen, kom dan toch zeker bij ons langs voor advies!

Nb! Wilt u informatie over kindervaccinaties van u of uw kind?
Deze kunt u opvragen bij het RIVM, regionale entadministratie.