Informatie Chemseks spreekuur

21 juni 2021

Chemseks gedoe of genot?

Chemsex spreekuur – elke donderdag avond van 18-21 uur bij de soa-poli. Word je liever gebeld? Stuur je vraag naar chemsex@ggd.amsterdam.nl je wordt gebeld door een van onze ‘peer advisors’

Seks en drugs is van alle tijden, de combinatie ervan ook. Kan leuk en lekker zijn, maar voor sommigen gaat het te ver. Middelen als Crystal Meth (Tina, Ice), Mephedrone (Miauw Miauw, 4FMP, 3MMC, 4MEC) en GHB/GBL kunnen problemen veroorzaken voor lichaam en geest.

Getrainde peer advisors gaan met je in gesprek over chemsex. Stel je vragen, vertel je verhaal en krijg de informatie die je nodig hebt.

Elke dinsdagavond en donderdagavond tussen 18-21 uur een telefonisch gesprek een peer advisor. Vraag aan de balie van de soapoli of mail ons naar chemsex@ggd.amsterdam.nl.

Gesprekken zijn gratis en anoniem.

Het Chemseks spreekuur wordt zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden.

Let wel: de ‘peer- advisors’ zijn getrainde ervaringsdeskundigen en geen professionals. De ervaringsdeskundigen bieden een luisterend oor, het gesprek is zeker geen therapie.

Het fenomeen Chemseks komt vooral voor bij bepaalde groepen homo en bi mannen. Het spreekuur richt zich dan ook op deze groep.

GGD Amsterdam, Nieuwe Achtergracht 100
Elke donderdagavond van 18:00-21:00 uur.

Niet in de gelegenheid naar het spreekuur te komen?

Wij bieden ook een telefonisch spreekuur.
Stuur een mail met je vraag naar chemsex@ggd.amsterdam.nl en dien een afspraak verzoek in. Een van de peers belt je voor een telefonisch gesprek.