Informatie Chemseks spreekuur

3 mei 2019

Chemseks gedoe of genot?

Seks en drugs is van alle tijden, de combinatie ervan ook. Kan leuk en lekker zijn, maar voor sommigen gaat het te ver.

Middelen als Crystal Meth (Tina, Ice), Mephedrone (Miauw Miauw, 4FMP, 3MEC, 4MMC) en GHB/GBL kunnen problemen veroorzaken voor lichaam en geest.

Daarom biedt de GGD Amsterdam het Chemseks Spreekuur. Elke donderdagavond van 18-21 uur zijn er ervaringsdeskundigen aanwezig met wie je een gesprek over je Chemseks gebruik en gedrag kan hebben. Zonder afspraak ben je welkom om zo je vragen te stellen, je verhaal te doen en de informatie te krijgen die je nodig hebt.

Het Chemseks spreekuur wordt zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden. Wil je graag in het Engels je Chemseks verhaal doen, dan kan je een afspraak maken via chemsex@ggd.amsterdam.nl.

Let wel: de ‘peer- advisors’ zijn getrainde ervaringsdeskundigen en geen professionals. De ervaringsdeskundigen bieden een luisterend oor, het gesprek is zeker geen therapie.

Het fenomeen Chemseks komt vooral voor bij bepaalde groepen homo en bi mannen. Het spreekuur richt zich dan ook op deze groep.

GGD Amsterdam, Weesperplein 1
Elke donderdagavond van 18:00-21:00 uur.

Niet in de gelegenheid naar het spreekuur te komen?

Sinds januari 2019 bieden wij ook een telefonisch spreekuur.
Stuur een mail naar chemsex@ggd.amsterdam.nl en dien een afspraak verzoek in. Een van de peers belt je voor een telefonisch gesprek, op donderdagavond van 18.00-21.00 uur.