Pad tot huidige pagina

Partnerwaarschuwing

10 mei 2019

Gewaarschuwd door sekspartners

Wanneer u een (wel of niet anonieme) waarschuwing per sms of e-mail heeft ontvangen van de GGD Amsterdam, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk een afspraak te maken voor een algeheel soa-onderzoek. U kunt online een afspraak aanvraag doen of maak een afspraak bij uw huisarts. Vermeld bij het maken van de afspraak dat u een waarschuwing heeft ontvangen. Neem het sms-bericht of de print van de e-mail mee naar uw afspraak met de sociaal-verpleegkundige. Voor specifieke soa informatie kunt u kijken op www.soa.nl.

Waarschuwen van sekspartners

Wanneer bij u een soa gevonden is, zal de verpleegkundige het waarschuwen van sekspartners met u bespreken. Het waarschuwen van sekspartners kan op verschillende manieren; u kunt dit zelf persoonlijk doen maar het kan ook anoniem met een sms of e-mail via de uitslagen pagina of door de sociaal-verpleegkundige. Voor het anoniem waarschuwen van sekspartners gaat u naar uw uitslagenpagina via www.soatestuitslag.nl en log in met uw persoonlijke codes. Op deze pagina vindt u de mogelijkheid om via sms of mail anoniem een bericht te versturen. Noteert u hier het telefoonnummer of e-mailadres van de te waarschuwen partners en klik op de knop verzenden. Als afzender bij het bericht staat: GGD Adam. Dit bericht is niet te herleiden tot uw dossier of tot uw persoonlijke gegevens.

Partnerwaarschuwing

Partnerwaarschuwing.nl is een online partnerwaarschuwingsmethode waar verschillende GGD-en gebruik van maken. Bent u gewaarschuwd via partnerwaarschuwing.nl? Maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak voor een algeheel soa onderzoek bij de GGD Amsterdam of bij uw huisarts. De persoonlijke code die in uw sms of e-mail bericht staat, vult u in op de website www.partnerwaarschuwing.nl om te zien om welke soa het gaat. Neem de print met informatie mee naar uw afspraak en geef deze aan de sociaal-verpleegkundige.