Pad tot huidige pagina

Meest gestelde vragen

6 februari 2017

Wat als ik niet op de aangegeven tijd/dag kan

U kunt op de dag dat u bent opgeroepen op een andere tijd komen. Een andere mogelijkheid is dat u in de maand september/oktober op een andere dag op een andere locatie komt. In het oproepschema kunt u zien wat de andere mogelijkheden in de maand september/oktober zijn. Kijk goed tot hoe laat het vaccineren duurt. U hoeft hiervoor geen nieuwe afspraak te maken. Het kan zijn dat u dan wel langer moet wachten.

Mag ik van locatie wisselen?

Ja, dat mag. In het oproepschema kunt u zien wat de andere mogelijkheden zijn. U hoeft hiervoor geen nieuwe afspraak te maken. Het kan zijn dat u dan wel langer moet wachten.

Wat als ik de oproepkaarten niet ontvangen heb?

De kinderen worden opgeroepen in twee groepen. De tweede groep ontvangt een oproep voor september en oktober.
Als uw postcode in de maand maart/april ingedeeld is, maar u heeft geen oproep ontvangen, dan mag u met uw kind naar een prikdag in september/oktober komen. Wij zorgen ter plaatse voor nieuwe oproepkaarten. U hoeft alleen een legitimatiebewijs mee te nemen.


Het vriendje/vriendinnetje van mijn kind is wel uitgenodigd en ik niet. Hoe kan dat?

Om de druk op de priklocaties te verminderen, worden de kinderen in twee groepen opgeroepen. De eerste groep ontving in februari de oproep voor maart/april, de tweede groep ontvangt in augustus de oproep voor september/oktober.

Wat moet ik meenemen naar de prikdag?

U dient de oproepkaart en bewijs van vaccinatie van uw kind (witte of gele kaart waarop alle vaccinaties genoteerd staan) mee te nemen.

Wat als ik de oproepkaarten kwijt ben?

U kunt naar de locatie in uw regio gaan en u melden bij de administratiebalie.
U moet uw kind wel kunnen legitimeren!

Makkelijke kleding

De vaccinaties worden in beide bovenarmen gegeven. Kleding met lange mouwen moet uit, dus houd hier rekening mee.

Zijn de prikken gratis?

Ja, ze zijn gratis.