Pad tot huidige pagina

Sarphati Symposium: Voeding in de eerste levensjaren

31 januari 2023

Op dinsdag 14 februari vindt het jaarlijkse symposium van Sarphati Amsterdam plaats. Dit jaar is gekozen voor een minisymposium met als thema ‘Voeding in de eerste levensjaren’. Ga in gesprek met andere (zorg)professionals, onderzoekers en beleidsmakers, deel kennis en doe inspiratie op. Er zijn nog een paar plekken vrij. Meld je snel aan!

Elkaar ontmoeten en samenwerken

Tijdens het minisymposium delen we kennis en inspiratie met elkaar. Praktijk- en beleidsprofessionals vertellen hoe zij kennis toepassen in hun werk. We verkennen toekomstige onderzoeks- en samenwerkingsmogelijkheden aan de hand van een speciale casus. Welke factoren spelen een rol in gezonde voeding bij kinderen? Wat kunnen we leren van elkaar? We proberen alle ideeën te verbinden en zo tot een constructieve samenwerking te komen.

Aanmelden? Wees snel!

Wil je als (zorg)professional bij het symposium zijn? Er zijn nog een paar plekken vrij! Meld je aan voor 8 februari. Het symposium vindt plaats op dinsdag 14 februari van 14.00 tot 17.00 uur op de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Ben je te laat met aanmelden? Stuur dan een mailtje naar info@sarphati.amsterdam om op de wachtlijst te komen. Na afloop komt er een terugblik op de website van Sarphati Amsterdam.

Themagerichte bijeenkomsten

Sarphati Amsterdam organiseert bijeenkomsten om onderzoek, beleid en praktijk met elkaar te verbinden. Elke bijeenkomst heeft een specifiek thema. ‘Voeding in de eerste levensjaren’ is alweer het vijfde thema. Eerder kwamen ook de ‘1e 1000 dagen’, ‘slaap’, ‘motoriek’ en ‘mondgezondheid’ voorbij. Meer informatie vind je op de website van Sarphati.

Sarphati Amsterdam en GGD Amsterdam

Sarphati Amsterdam brengt expertise uit verschillende organisaties bij elkaar. Samen met GGD Amsterdam en andere kennisinstellingen werkt Sarphati Amsterdam aan onderzoek gericht op preventie van welvaartziekten.