Pad tot huidige pagina
CoronaCheck-app

Vragen over de CoronaCheck-app

7 juli 2021

GGD Amsterdam krijgt veel vragen binnen over de CoronaCheck app. Er zijn op dit moment heel veel mensen die de app willen gebruiken om een QR-code op te halen. We merken dat dit voor problemen kan zorgen. Het advies is daarom: heb nog even geduld en probeer het op een later moment nog een keer.

De landelijke CoronaCheck-app is ontwikkeld door het ministerie van VWS. Heeft u problemen met de app? Op onderstaande webpagina’s vindt u meer informatie over mogelijke problemen en de oplossingen ervan. De informatie wordt regelmatig bijgewerkt.

Staan uw gegevens in de CoronaCheck App niet goed geregistreerd? En bent u wel gevaccineerd of positief getest op Corona door de GGD? Neem dan contact op met de landelijke GGD via 0800-5090.

Goed om te weten: vanaf 1 juli kunt u de CoronaCheck-app ook gebruiken om een QR-code te maken voor reizen naar andere landen in de Europese Unie. Heeft u hiervoor een negatief testbewijs nodig? Lees dan hoe u een testafspraak maakt via de speciale website.

Meer informatie

Heeft u vragen over de CoronaCheck-app? Dan verwijzen we u naar de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis). Zij zijn dagelijks bereikbaar van 08.00 – 20.00 uur. U kunt hen ook mailen op helpdesk@coronacheck.nl.

Foto: Adrianna Calvo via Pexels