Pad tot huidige pagina

Gratis Rookvrij-borden en raamstickers

4 november 2021

Heeft jouw rookvrije locatie nog geen officiële raamsticker of Rookvrij-bord aan het hek en/of de gevel? Of wordt de locatie binnenkort rookvrij? Bestel dan nu gratis raamstickers en bord(en). Deze actie geldt voor alle rookvrije organisaties en -locaties binnen Amsterdam-Amstelland.

De GGD Amsterdam werkt samen met gemeenten en maatschappelijke organisaties aan een rookvrije generatie. De landelijke organisatie Gezondheidsfondsen voor Rookvrij heeft eenmalig een voucher verstrekt aan GGD’en. Hiermee hebben zij mogelijk gemaakt dat GGD’en dit najaar gratis Rookvrij-borden mogen uitleveren.

Hoe bestel je Rookvrij-borden en raamstickers?

Stuur een mail naar de GGD Amsterdam: rookvrij@ggd.amsterdam.nl Vermeld in het bericht hoeveel borden en raamstickers je wilt ontvangen en wat het afleveradres is. De GGD kijkt naar de aflevermogelijkheden. De borden zijn zelf eenvoudig te monteren. Let op: deze actie loopt tot eind 2021.

Rookvrije zones in Amsterdam

De GGD Amsterdam en de gemeente Amsterdam stimuleren de aanleg van rookvrije zones in de openbare ruimte. Wil je weten waar deze rookvrije zones zijn? Kijk voor meer informatie op: https://www.ggd.amsterdam.nl/rookvrij/rookvrije-zones-amsterdam/