Pad tot huidige pagina

Kom ook naar de Conferentie ‘Samen naar een Rookvrij Amsterdam’

5 juli 2021

Op donderdagmiddag 14 oktober organiseert de gemeente Amsterdam de conferentie ‘Samen naar een rookvrij Amsterdam’. Wilt u ook een bijdrage leveren aan een rookvrij Amsterdam? Blokkeer dan alvast deze datum in uw agenda!

Deze middag staat in het teken van het delen van kennis, ervaringen en goede voorbeelden. Aan het programma wordt nog hard gewerkt. Wel zijn al een aantal inspirerende sprekers bevestigd, waaronder longarts Wanda de Kanter.

Er worden verschillende deelsessies georganiseerd over mogelijkheden en kansen in Amsterdam, zoals het creëren van rookvrije omgevingen in de stad en manieren om het stoppen met roken aan te moedigen. Maar ook staan Amsterdamse (bewoners)initiatieven op het programma.

Iedereen die een bijdrage wil leveren aan een Rookvrij Amsterdam en hier meer over wil weten is van harte welkom om deel te nemen op 14 oktober.

Meer informatie

Voor meer informatie over de conferentie of wilt u op hoogte worden gehouden? Meld u aan via onze website. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via rookvrij@ggd.amsterdam.nl.