Pad tot huidige pagina

Geef je pandemening! Doe mee met het onderzoek

9 juni 2022

De GGD’en onderzoeken de impact van corona op de gezondheid, leefstijl en het welzijn van jongvolwassenen (16-25). Deelnemen kan door een vragenlijst in te vullen op www.pandemening.nl.

Hoe gaat het met je?

De GGD’en zijn benieuwd hoe het met de jongeren in ons land gaat. Jongvolwassenen in heel Nederland kunnen tot en met 8 juli 2022 de online vragenlijst invullen. Hierop komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals gezondheid en welzijn, leefstijl, corona, sociale omgeving en ingrijpende gebeurtenissen. Jongeren die meer willen weten over hun gezondheid of vragen hebben, worden aan het eind van de vragenlijst doorverwezen naar websites met goede en betrouwbare informatie.

Resultaten geven een landelijk beeld

De Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022 is een landelijk onderzoek. Omdat alle GGD’en meedoen, biedt dit onderzoek inzicht in de stand van zaken op landelijk, regionaal en gemeenteniveau. Dit maakt het mogelijk om resultaten te vergelijken. Mede op basis van deze resultaten ontwikkelen het Rijk en de gemeenten landelijk en lokaal gezondheidsbeleid. Zo geeft het onderzoek een boost aan de gezondheid en het welzijn van jongvolwassenen.

Vragen en doe mee

Meer informatie over de Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022 vindt u op onze website. Heeft u vragen of wilt u helpen om zoveel mogelijk jongeren te bereiken? Neem dan contact op met communicatie@ggd.amsterdam.nl.

Ben je tussen de 16 en 25 jaar? Geef dan je pandemening.nl en maak kans op mooie prijzen.