Pad tot huidige pagina

Registratie van coronavaccinaties in MijnRIVM

6 juli 2021

Sinds afgelopen week is het voor burgers die gevaccineerd zijn bij een GGD mogelijk om zowel op het EU Digitaal Corona Certificaat (DCC) als in MijnRIVM.nl te zien dat men gevaccineerd is, wanneer men gevaccineerd is en welk vaccin men heeft ontvangen.

Dit is uiteraard alleen het geval als u toestemming heeft verleend om uw gegevens te delen met het RIVM. Heeft u geen toestemming gegeven? Dan komen uw gegevens wel in het EU Digitaal Corona Certificaat en de CoronaCheck-app, maar niet in MijnRIVM.

Hoe controleer ik of mijn vaccinaties goed geregistreerd staan?

Bent u bij de GGD gevaccineerd, dan kan dit op verschillende manieren:

  1. Controleer of uw gegevens goed op de registratiekaart van uw vaccinatie staan. Is dit het geval, dan kunt u ervan uitgaan dat uw gegevens goed in onze database staan. De registratiekaart komt namelijk uit CoronIT.
  2. Via www.coronavaccinatie-afspraak.nl kunt u uw vaccinatieafspraken inzien. Ga naar ‘Mijn vaccinatiegegevens inzien’ en log in met uw DigiD. U ziet hier uw openstaande en afgeronde afspraken. Klopt dit overzicht? Dan staan uw afspraken goed geregistreerd bij de GGD.
  3. Wanneer u toestemming heeft gegeven om uw gegevens met het RIVM te delen, dan kunt u ook in MijnRIVM kijken via www.mijn.rivm.nl/vaccinaties. Ook hier logt u in met uw DigiD.

Kloppen de gegevens, zoals uw geboorte- of vaccinatiedatum, niet? Neem dan contact op met de landelijke GGD-lijn op 0800 - 5090.

Meer informatie

Heeft u vragen over het vaccineren? Bel met het landelijk nummer 0800 – 1351 (dagelijks van 08.00 - 20.00 uur). Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met GGD Amsterdam.