Pad tot huidige pagina
GGD Amsterdam opent een tweede vaccinatielocatie in Sportcentrum Caland

GGD Amsterdam opent tweede vaccinatielocatie

19 maart 2021

De GGD Amsterdam heeft op 18 maart een nieuwe vaccinatielocatie in stadsdeel Nieuw-West geopend. Mensen met een uitnodiging voor vaccinatie kunnen nu ook terecht in het Sportcentrum Caland op de Eliza van Calcarstraat 2. Dit is de tweede vaccinatielocatie van de GGD Amsterdam. Sinds 11 januari wordt er in de RAI gevaccineerd.

Wethouder Simone Kukenheim (zorg): ”De opening van de nieuwe locatie past bij de verdere opschaling van het vaccineren in de regio Amsterdam. Ook moet deze tweede locatie bijdragen aan de vaccinatiebereidheid van Amsterdammers die aan de westkant van Amsterdam wonen en voor wie deze locatie dus dichter in de buurt is. In de zoektocht naar een geschikte plek is gekozen voor Sportcentrum Caland vanwege de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Daarnaast is de locatie herkenbaar en goed zichtbaar."

Mensen krijgen een uitnodiging per post voor de vaccinatie en maken zelf een afspraak via het landelijke telefoonnummer. Bij het maken van de afspraak kunnen mensen aangeven op welke locatie ze gevaccineerd willen worden.

Bereikbaarheid

De vaccinatielocatie is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Er wordt 7 dagen per week van 08:00 tot 20:00 uur gevaccineerd.