Pad tot huidige pagina

Veilige Publieke Taak voor Zorginstellingen

22 juni 2022

Zorgmedewerkers kunnen tijdens hun werk te maken krijgen met agressie en grensoverschrijdend gedrag. Daarom organiseert GGD Amsterdam samen met de Gemeente Amsterdam, GGD GHOR, politie en Openbaar Ministerie een webinar over de Veilige Publieke Taak voor Zorginstellingen.

Het doel van de online bijeenkomst is om teamleiders en medewerkers in de zorg handvaten te geven die helpen om hun publieke taak veilig te kunnen doen.

Voorbeelden uit de praktijk

Tijdens het webinar worden verschillende casussen besproken met bijdragen van Cordaan, het Openbaar Ministerie en HVO Querido. Aan de hand van deze praktijkvoorbeelden wordt antwoord gegeven op vragen als: welke regels gebruik je tijdens contact met cliënten? Hoe ga je om met aanwezigheid van bezoek, familie of omstanders? En hoe kun je het beste reageren als er iets vervelends gebeurt of als iemand agressief is?

Het Openbaar Ministerie en de politie geven voorlichting over het doen van een aangifte en welke hulp je daarbij kan krijgen.

Waar en wanneer

  • Wat: webinar Veilige Publieke Taak voor Zorginstellingen
  • Voor wie: zorgmedewerkers in de regio Amsterdam-Amstelland
  • Datum: 28 juni 2022
  • Tijd: 12.00 uur tot 13.00 uur
  • Waar: Online. Na aanmelding ontvang je een link.

Meedoen?

Stuur een mail naar actiecentrum@ghorasd.nl om je aan te melden. Je ontvangt dan een link voor het webinar. Tot dinsdag de 28e!