Pad tot huidige pagina

Rookvrije Generatie Awards Amsterdam-Amstelland

Dit jaar wordt voor het eerst de Rookvrije Generatie Award in de regio Amsterdam-Amstelland uitgereikt. Met deze regionale award worden burgers en initiatieven die een bijdrage leveren aan rookvrije omgevingen in het zonnetje gezet door de GGD Amsterdam.

Waarom een award?

Iedereen kan een bijdrage leveren aan een rookvrije samenleving. Door het uitreiken van de Rookvrije Generatie Award Amsterdam-Amstelland worden gerealiseerde initiatieven in het zonnetje gezet en aangemoedigd om door te gaan. Op deze manier inspireren zij anderen om mee op weg te gaan naar het realiseren van een rookvrij Amsterdam- Amstelland.

Aanmelden

Er zijn al veel mooie rookvrije initiatieven gerealiseerd in Amsterdam-Amstelland. Iedereen kan een initiatief of persoon aanmelden. Is jouw initiatief rookvrij of ken je een initiatief dat deze award verdient? Meld het dan nu aan! Aanmelden kan vanaf 14 januari tot en met 31 maart 2022.

Lees hier hoe je kunt aanmelden en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Stemfase

Alle aangemelde initiatieven die voldoen aan de voorwaarden gaan door naar de stemfase. Tijdens de stemfase kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. Daarnaast is er een jury die het uiteindelijke eindoordeel geeft. De stemfase loopt van eind april tot en met mei 2022. Tijdens de conferentie ‘Samen naar een Rookvrij Amsterdam’ op 31 mei 2022 wordt de award uitgereikt.

Stem nu!

Heb je vragen over de Rookvrije Generatie Award Amsterdam-Amstelland? Stuur dan een mail naar rookvrij@ggd.amsterdam.nl.