Pad tot huidige pagina

Online uitslagen

18 januari 2022

Na een soa-test bij het Centrum voor Seksuele Gezondheid van GGD Amsterdam kun je online de uitslag ophalen. Hiervoor ontvang je een e-mail of sms.

De inloggegevens staan op het kaartje dat je aan het einde van je bezoek hebt gekregen. Heb je geen inloggegevens (meer)? Dan kun je ons bellen voor de uitslagen.

Tijdens werktijden

Wij raden je aan om je uitslag op werkdagen te bekijken (maandag t/m vrijdag van 09.00 - 16.00  uur). Zo kunnen we je snel te woord staan of ontvangen op de polikliniek voor behandeling, als het nodig is. Kijk voor onze openingstijden en telefonische bereikbaarheid op de contactpagina.

Bekijk de uitslag online  - Log in for your results

Om je uitslag te zien voer je op de uitslagenpagina je pinnummer, ordernummer en wachtwoord in. Vervolgens kun je je persoonlijke uitslag bekijken.

Log hier in voor jouw uitslagenLog in here for your test results

Bellen voor de uitslag

Je kunt de testuitslagen alleen online bekijken als we een 06-nummer van je hebben. Is dat niet het geval? Bel ons dan 10 dagen na het onderzoek voor de uitslag op 020 - 555 5822 (op werkdagen tussen 10.15 en 12.15 uur).

De uitslagen zijn slechts één maand na de diagnose online op te vragen. Na deze maand kun je bellen voor de uitslag.

Let op!

Het kan voorkomen dat je nog steeds klachten hebt. Ook als je tijdens je bezoek aan de polikliniek bent behandeld, en er volgens deze site geen aanvullende behandeling meer nodig is. Heb je alle adviezen opgevolgd, en heb je één week na voltooiing van de antibioticakuur nog steeds klachten? Neem dan contact met ons op om een eventuele nacontrole in te plannen.