Pad tot huidige pagina

Vacatures

Alle Amsterdammers en Amstellanders hebben recht op gelijke kansen op gezondheid in de meest brede zin van het woord. Daar werken wij elke dag aan.

GGD Amsterdam is de grootste Geneeskundige en Gezondheidsdienst van Nederland. De huidige Corona organisatie telt ongeveer 1.000 medewerkers die verspreid over verschillende locaties werkzaam zijn. Wij bewaken en bevorderen actief de gezondheid en veiligheid van de bevolking. We willen gezondheidsachterstanden verkleinen en zelfredzaamheid bevorderen om participatie te verbeteren.

Het werkgebied omvat naast Amsterdam de Amstelland-gemeenten Amstelveen, Uithoorn, Ouder-Amstel, Diemen en Aalsmeer.

Hulp bij vaccineren

Wij krijgen veel aanbiedingen van mensen die graag een steentje bij willen dragen aan het vaccinatieprogramma en daar zijn wij ontzettend blij mee. Hiermee vullen we helaas (nog) niet alle posities binnen onze organisatie voor de aankomende vaccinatiecampagne. We zoeken nog allerlei nieuwe medewerkers!

Goed om te weten: om bij één van onze vaccinatielocaties te kunnen werken is een inschrijving via een uitzendbureau nodig.
De actuele vacatures kun je vinden op de vacaturepagina van één van de uitzendbureaus:

Voor de positie van ‘Medewerker Team Corona’, ‘Floormanager vaccinatiestraat’ of ‘Host’ (niet-medische functies) kun je terecht bij:

Voor de positie van ‘Prikker’, ‘Arts’ (medische functies) of ‘Coördinator vaccinatiestraat’ kun je terecht bij:

Overige vacatures bij GGD Amsterdam

> Huidige openstaande vacatures


De GGD heeft zeer regelmatig vacatures voor onder meer:

  • jeugdverpleegkundigen voor de Jeugdgezondheidszorg
  • jeugdartsen voor de Jeugdgezondheidszorg
  • sociaal verpleegkundigen Maatschappelijke en Geestelijke gezondheidszorg
  • doktersassistenten
  • diverse functies bij het Streeklaboratorium.

Open sollicitaties

Alle actuele vacatures staan op onze werkenbij-site: https://werkenbij.amsterdam.nl/vacatures.

Staat er geen passende vacature op, maar wil je graag werken bij de GGD?
Stuur dan een open sollicitatie naar peno@ggd.amsterdam.nl. Voeg een korte motivatie en jouw CV toe. Indien er passende mogelijkheden zijn die aansluiten bij jouw opleiding en werkervaring, zullen wij contact met je opnemen.

Stages bij de GGD Amsterdam

Wil jij bijdragen aan gelijke kansen op gezondheid voor alle Amsterdammers en Amstellanders? Er zijn veel verschillende mogelijkheden om stage te lopen bij de GGD Amsterdam, op mbo-, hbo- en wo-niveau. Denk bijvoorbeeld aan stages op het gebied van zorg & welzijn, communicatie, bedrijfskunde en administratie. Dit kunnen meewerk- en onderzoekstages zijn.

Wil jij je ook inzetten om de fysieke en mentale gezondheid van iedereen in Amsterdam-Amstelland te verbeteren, met een stage bij de GGD Amsterdam? Kijk op werkenbij.amsterdam.nl voor alle actuele stagevacatures.