Pad tot huidige pagina

Vacatures

Over werken bij de GGD Amsterdam

Ruim 1300 GGD-medewerkers, verspreid over meer dan veertig gebouwen in de regio, zijn iedere dag druk in de weer om de gezondheid van de inwoners te bewaken en bevorderen. Het werkgebied omvat naast Amsterdam de Amstelland-gemeenten Amstelveen, Uithoorn, Ouder-Amstel, Diemen en Aalsmeer. Al deze gemeenten zijn opdrachtgever van de GGD, maar alleen de gemeente Amsterdam is ook eigenaar. Gezamenlijk betreft dit ongeveer 1.000.000 inwoners. De medewerkers voeren alle taken gedreven, vakkundig en betrouwbaar uit; dit zijn tevens de drie kernwaarden waar de GGD voor staat.

Vacatures bij de GGD

> Huidige openstaande vacatures


De GGD heeft zeer regelmatig vacatures voor onder meer:

  • jeugdverpleegkundigen voor de Jeugdgezondheidszorg
  • jeugdartsen voor de Jeugdgezondheidszorg
  • sociaal verpleegkundigen MGGZ
  • doktersassistenten
  • diverse functies bij het Streeklaboratorium.

Stuur een open sollicitatie!

Over het algemeen worden niet-medische vacatures ingevuld door interne kandidaten in dienst van de gemeente Amsterdam. Bij uitzondering, als er geen gemeentelijke kandidaten zijn, kan er ook buiten de gemeente geworven worden.

Afdeling MGGZ is voortdurend op zoek naar MBO- en HBO verpleegkundigen voor de Geïntegreerde Voorzieningen. Voor meer informatie of aanmelding graag contact opnemen met afdeling werving & selectie.

Open sollicitaties

Heeft u interesse in een functie bij de GGD Amsterdam? Vul dit webformulier in voor een open sollicitatie, met motivatiebrief en Curriculum vitae (in Word) als bijlagen.

Per post kan natuurlijk ook:
GGD Amsterdam,
afdeling P&O/Werving & selectie,
Postbus 2200,
1000 CE te Amsterdam.

Telefonische vragen over werving en selectie bij de GGD kunt u stellen via nummer (020) 555 5623 .

Stages

Het stagebureau van de Gemeente Amsterdam verzorgt de stages van de GGD. Stuur een mail naar: stage@amsterdam.nl

Let wel, stageverzoeken gericht aan andere GGD mailadressen worden i.h.k.v. de privacywetgeving niet doorgestuurd naar het stagebureau.