Pad tot huidige pagina

Vacatures bij GGD Amsterdam

GGD Amsterdam bewaakt en bevordert de gezondheid van alle Amsterdammers en Amstellanders. We zetten ons in om gezondheidsachterstanden te verkleinen en zelfredzaamheid en participatie te bevorderen.

We zijn de grootste Geneeskundige en Gezondheidsdienst van Nederland. Ons werkgebied bestaat uit Amsterdam en de Amstelland-gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel, Uithoorn en Weesp.

Actuele vacatures

Bekijk de vacatures

De GGD heeft zeer regelmatig vacatures voor onder meer:

  • jeugdverpleegkundigen voor de Jeugdgezondheidszorg
  • jeugdartsen voor de Jeugdgezondheidszorg
  • sociaal verpleegkundigen Maatschappelijke en Geestelijke gezondheidszorg
  • doktersassistenten
  • diverse functies bij het Streeklaboratorium.

Open sollicitaties

Staat er geen passende vacature op de website, maar wil je graag werken bij de GGD? Stuur dan een open sollicitatie naar peno@ggd.amsterdam.nl. Voeg een korte motivatie en je CV toe. Indien er passende mogelijkheden zijn die aansluiten bij je opleiding en werkervaring, zullen wij contact met je opnemen.

Stages bij GGD Amsterdam

Wil jij je ook inzetten om de fysieke en mentale gezondheid van iedereen in Amsterdam-Amstelland te verbeteren, met een stage bij de GGD Amsterdam? Kijk op werkenbij.amsterdam.nl voor alle actuele stagevacatures.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om stage te lopen bij de GGD Amsterdam, op mbo-, hbo- en wo-niveau. Denk bijvoorbeeld aan stages op het gebied van zorg & welzijn, communicatie, bedrijfskunde en administratie. Dit kunnen meewerk- en onderzoekstages zijn.