Pad tot huidige pagina

Vacatures

Alle Amsterdammers en Amstellanders hebben recht op gelijke kansen op gezondheid in de meest brede zin van het woord. Daar werken wij elke dag aan.

GGD Amsterdam is de grootste Geneeskundige en Gezondheidsdienst van Nederland. Er werken circa 1.500 mensen verspreid over verschillende locaties. De huidige Corona organisatie telt ongeveer 2.000 medewerkers. Wij bewaken en bevorderen actief de gezondheid en veiligheid van de bevolking. We willen gezondheidsachterstanden verkleinen en zelfredzaamheid bevorderen om participatie te verbeteren.

Het werkgebied omvat naast Amsterdam de Amstelland-gemeenten Amstelveen, Uithoorn, Ouder-Amstel, Diemen en Aalsmeer.

Hulp bij vaccineren

Wij krijgen veel aanbiedingen van mensen die graag een steentje bij willen dragen aan het vaccinatieprogramma en daar zijn wij ontzettend blij mee.

Goed om te weten: om bij één van onze vaccinatielocaties te kunnen werken is een inschrijving via een uitzendbureau nodig. Verder is het belangrijk dat je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent. Voor artsen en ‘prikkers’ geldt een minimale beschikbaarheid van 16 uur per week.

De actuele vacatures kun je vinden op de vacaturepagina van één van de uitzendbureaus:

Voor de vacature van ‘administratief medewerker’ kun je worden ingezet als host, afspraakcontrole of runner. Hiervoor kun je terecht bij:

Voor de medische vacatures zoals ‘prikker’, of (basis)arts kun je terecht bij:

Overige vacatures bij GGD Amsterdam

> Huidige openstaande vacatures


De GGD heeft zeer regelmatig vacatures voor onder meer:

  • jeugdverpleegkundigen voor de Jeugdgezondheidszorg
  • jeugdartsen voor de Jeugdgezondheidszorg
  • sociaal verpleegkundigen MGGZ
  • doktersassistenten
  • diverse functies bij het Streeklaboratorium.

> Vacature AIOS Tuberculosebestrijding

Dit is een vacature van de opleiding M+G (Maatschappij + Gezondheid), waarvoor de GGD Amsterdam een AIOS plek beschikbaar stelt. Reageren kan tot en met 7 september 2022.

Stuur een open sollicitatie!

Over het algemeen worden niet-medische vacatures ingevuld door interne kandidaten in dienst van de gemeente Amsterdam. Bij uitzondering, als er geen gemeentelijke kandidaten zijn, kan er ook buiten de gemeente geworven worden.

Afdeling MGGZ is voortdurend op zoek naar MBO- en HBO-verpleegkundigen voor de Geïntegreerde Voorzieningen. Voor meer informatie of aanmelding graag contact opnemen met afdeling werving & selectie.

Open sollicitaties

Heeft u interesse in een functie bij de GGD Amsterdam? Vul dit webformulier in voor een open sollicitatie, met motivatiebrief en curriculum vitae (in Word) als bijlagen.

Per post kan natuurlijk ook:
GGD Amsterdam,
afdeling P&O/Werving & selectie,
Postbus 2200,
1000 CE te Amsterdam.

Telefonische vragen over werving en selectie bij de GGD kunt u stellen via nummer (020) 555 5623 .

Stages bij de GGD Amsterdam

Wil jij bijdragen aan gelijke kansen op gezondheid voor alle Amstellanders? Er zijn veel verschillende mogelijkheden om stage te lopen bij de GGD Amsterdam, op mbo-, hbo- en wo-niveau. Denk bijvoorbeeld aan stages op het gebied van zorg & welzijn, communicatie, bedrijfskunde en administratie. Dit kunnen meewerk- en onderzoekstages zijn.

Wil jij je ook inzetten om de fysieke en mentale gezondheid van iedereen in Amsterdam-Amstelland te verbeteren, met een stage bij de de GGD Amsterdam? Neem dan contact op met Rosanne Spikker, adviseur leren & ontwikkelen via stage@ggd.amsterdam.nl. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde stagiairs!

Let wel, stageverzoeken gericht aan andere GGD-mailadressen worden in het kader van de privacywetgeving niet doorgestuurd naar het stagebureau.