Jeugdgezondheidszorg (JGZ)

11 oktober 2018

Vanuit de Ouder- en Kindteams Amsterdam en de teams jeugdgezondheidszorg Amstelland biedt de GGD preventieve gezondheidszorg aan kinderen en jongeren en hun (aanstaande) ouders.

Voor ouders en jongeren

Samen met ouders kijken wij naar de gezondheid, groei en ontwikkeling van hun kind en bieden ondersteuning bij het opgroeien en opvoeden. Ouders en jongeren kunnen bij ons terecht met vragen.

De preventieve onderzoeken geven ons een goed beeld van de gezondheid en ontwikkeling van alle kinderen in Amsterdam en Amstelland, waardoor wij gemeenten en scholen beleidsadvies kunnen geven.

Contact Amsterdam

Woont u in Amsterdam, of gaat uw kind daar naar school? Dan kunt u terecht bij de Ouder- en Kindteams Amsterdam. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, bel dan 020 555 5961.
Bekijk hier de locaties van de Ouder- en Kindteams in Amsterdam.

Contact regio Amstelland

Woont u in de regio Amstelland (Amstelveen, Aalsmeer, Diemen, Duivendrecht, Uithoorn of Ouderkerk) of gaat uw kind daar naar school? Bel dan met vragen of voor het maken van een afspraak naar 020 555 5964.
Voor inhoudelijke vragen kunt u chatten met een jeugdverpleegkundige (ouderchat.nl maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur). Als u inhoudelijke vragen stelt via dit telefoonnummer, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld door een jeugdverpleegkundige, in ieder geval  binnen 2 werkdagen.

Locaties in Amstelland

Koningin Julianalaan
Koningin Julianalaan 16
1191 CD Ouderkerk a/d Amstel

Koningin Máximalaan
Gezondheidscentrum Waterlinie
Koningin Máximalaan 30 D
1421 LC Uithoorn

Drie Kolommenplein (incl. Kudelstaart)
Drie Kolommenplein1E
1431 LA Aalsmeer

Bourgondischelaan
Bourgondischelaan 43
1181 DC Amstelveen

Gezondheidscentrum Duizendblad
Kamillelaan 1 K (2e etage)
1187 ER Amstelveen

De Brede Hoed
D.J. den Hartoglaan 8
1111 ZC Diemen

Bericht voor collega-artsen in regio Amsterdam-Amstelland

Wilt u een dossier opvragen van een kind dat bij u onder zorg is gekomen? Stuur dan een e-mail naar jgzclientadministratie@ggd.amsterdam.nl. Het toesturen van het kinddossier kan alleen met toestemming van de ouder(s).