In the spotlight

Ouders komen samen met hun baby naar de training en leren onder andere de Shantala babymassage bij hun baby toe te passen. Deze bijzondere massage zorgt ervoor dat ouder en kind samen kunnen ontspannen en (meer) ruimte krijgen voor fijn contact met elkaar. Tevens kan de massage de baby helpen met zijn of haar krampjes of slaapritme.

We bespreken de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ook praten we over hoe ouders tijd voor zichzelf kunnen vrijmaken, om hulp kan vragen en op andere manieren goed voor zichzelf (blijven) zorgen. Ouders leren dus hoe belangrijk het is om naast hun baby henzelf ook op nummer 1 te zetten. Als het goed met hen gaat, hebben zij ook meer energie voor hun kindje!

De groep bestaat uit 6-wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur en vindt ieder half jaar in verschillende stadsdelen plaats. Zowel vaders als moeders kunnen deelnemen. Een aanmelding is altijd vrijblijvend, er is geen verwijsbrief nodig en er wordt geen dossier opgebouwd. Na de aanmelding wordt de ouder gebeld om meer informatie te krijgen en bij interesse een kennismaking te plannen. Vooraf kan altijd nog overlegd worden met ons. Bekijk Beter contact met je baby (0-1 jaar) – Jeugdpreventie Amsterdam voor meer informatie zoals geplande data en locaties. Via de website kan ook aangemeld worden.