Pad tot huidige pagina

Online uitslagen

12 mei 2021

Na een bezoek aan de Soa-polikliniek van de GGD Amsterdam kun je hier met je inloggegevens je uitslag ophalen.

De inloggegevens staan op het contactkaartje dat je aan het einde van je bezoek aan de Soa-polikliniek hebt gekregen. Indien je geen inlog gegevens (meer) hebt dan adviseren we je te bellen voor de uitslagen. Het telefoonnummer voor uitslagen staat beneden op deze pagina.

Procedure

Wij raden je aan om op werktijden (maandag t/m vrijdag tussen 9 en 16 uur) je uitslag te bekijken zodat we je - indien nodig- zo snel mogelijk te woord kunnen staan of kunnen ontvangen op de Soa-polikliniek voor behandeling. Kijk voor de openingstijden en telefonische bereikbaarheid op de contactpagina. Voor het bekijken van je uitslagen voer je op de uitslagenpagina het pinnummer, ordernummer en het wachtwoord in. Vervolgens kunt je je persoonlijke uitslag bekijken.

Let op! Indien je reeds behandeld bent tijdens je bezoek aan de polikliniek en er volgens deze site geen aanvullende behandeling meer nodig is, kan het voorkomen dat je toch nog steeds klachten hebt. Indien je alle gegeven adviezen hebt opgevolgd en je één week na voltooiing van de antibioticakuur nog steeds klachten hebt, neem dan contact met ons op om een eventuele nacontrole in te plannen.

______________________________________________________________

Log in voor jouw uitslagen - Log in for your results

Let er op dat inloggen alleen mogelijk is nadat je een e-mail en/of sms hebt ontvangen met het bericht dat je uitslagen bekend zijn.

Log hier in voor jouw uitslagen

Log in here for your test results

Het online opvragen werkt alleen indien er in de administratie een 06-nummer van je bekend is. Indien dit niet het geval is kun je 10 dagen na het onderzoek bellen voor de uitslag via telefoonnummer (020) 555 5822, op werkdagen tussen 10.15 en 12.15 uur.

Daarnaast willen we je er op wijzen dat jouw uitslagen na het stellen van de diagnose slechts één maand online op te vragen zijn. Is het langer geleden dan kun je bellen met de polikliniek.