Pad tot huidige pagina

Soa test online!

De Soa-polikliniek biedt momenteel extra online consulten aan, voor jongeren van 16 tot 25 jaar. Voldoe jij aan de aanmeldingscriteria? Meld je aan via het afsprakensysteem via deze link.

Lees hieronder verder hoe het werkt en voor wie!

Hoe werkt dat?

Een online consult gaat via een beveiligde internetverbinding met je telefoon, tablet of computer en er wordt niets opgenomen. Je krijgt een gesprek met een verpleegkundige van de GGD en je krijgt een zelftestpakket thuisgestuurd. Let op: Je ontvangt twee mailtjes van ons, een bevestigingsmail van je afspraak en uiterlijk een half uur van te voren een mail met instructies en een eenmalige link.

Voor wie? (wat zijn de aanmeldingscriteria)

  • Vrouwen die seks hebben met mannen tussen 16 en 24 jaar, zonder soa-klachten en niet gewaarschuwd voor een soa.
  • Mannen die seks hebben met vrouwen tussen 16 en 24 jaar, zonder soa-klachten en niet gewaarschuwd voor een soa.

Waarvoor kun je er terecht?

  • Soa-test: Tijdens een consult kun je ervoor kiezen om het soa-zelftestpakketje af te komen halen of om op te laten sturen. Als je kiest voor opsturen wordt het testpakket in een niet herkenbare envelop verstuurd.
  • Vragen over seks: In het webcamconsult kun je ook terecht met al je vragen over bijvoorbeeld: anticonceptie, te snel klaarkomen, (geen) zin in seks, pijn bij seks, (on)bedoelde zwangerschap of het aangeven van wensen en grenzen bij seks.

Toch liever langskomen? Bezoek een wijkpoli bij jou in de buurt op afspraak of tijdens de jongeren inloopspreekuren!