Pad tot huidige pagina

Chatten met een jeugdverpleegkundige

Voor vragen over de opvoeding of gezondheid van uw kind bent u altijd welkom op onze locatie. Heeft u een korte, algemene vraag? Dan kunt u (anoniem) chatten met onze jeugdverpleegkundigen via de Ouderchat. Zij geven betrouwbare informatie en denken graag met u mee.

In de chat kunt u vragen stellen over uw kind tot 12 jaar. Hoeveel voeding moet mijn baby drinken? Groeit mijn kind wel goed? Wat doe ik als mijn peuter niet alleen wil slapen? Wat kan ik doen als mijn kind gepest wordt? Doe ik het wel goed als ouder? Onze jeugdverpleegkundigen denken graag met u mee.

Ouderchat 0-12 jaar

  • Elke werkdag bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur.
  • Op maandagavond, dinsdagavond en donderdagavond bereikbaar tot 20.30 uur.

Over de GroeiGids Ouderchat

De Ouderchat is een landelijk initiatief van de GroeiGids Jeugdverpleegkundigen van GGD Amsterdam en andere jeugdgezondheidszorgorganisaties in Nederland werken samen mee aan deze chat. De GroeiGids is een platform dat (aanstaande) ouders inzicht geeft bij de ontwikkeling, gezondheid en opvoeding van hun kind. Vanaf het moment van een kinderwens tot en met de puberteit.

Meer informatie en contact

Heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op, of kom langs op een van onze locaties Wilt u liever een persoonlijk gesprek over uw kind? Maak dan een afspraak met Jeugdgezondheidszorg bij u in de buurt Er is ook een aparte chat voor jongeren