Pad tot huidige pagina

Jeugdgezondheidszorg Amstelland en Diemen

1 oktober 2021

De Jeugdgezondheidszorg geeft informatie en advies rondom opgroeien en opvoeden. We geven vaccinaties en volgen de ontwikkeling van kinderen in Amstelland van -9 maanden tot 23 jaar.  Al onze medewerkers zijn in dienst van GGD Amsterdam.

Ons team bestaat uit divers opgeleide jeugdartsen, jeugd-verpleegkundigen en assistenten. In Amstelland werken we op zes verschillende locaties in Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Ouder-Amstel en Uithoorn. Voor schoolgaande kinderen vinden afspraken vaak plaats op school.

Nieuw: Inloopspreekuur in Duivendrecht

Vanaf 14 oktober is er een wekelijks inloopspreekuur van Jeugdgezondheidszorg in Duivendrecht. Wees welkom om je kindje (0-4 jaar) te wegen en meten. Je kunt ook vragen stellen over de opvoeding en ontwikkeling van je kind.

  • Elke donderdag van 13.30 tot 14.30 uur

  • Wegen en meten van kinderen 0-4 jaar

  • Zonder afspraak

  • Locatie: Dorpsplein 40, Duivendrecht (Paramedisch Centrum Duivendrecht)

Contact JGZ Amstelland

Wilt u een afspraak maken of verzetten? Heeft u vragen over opvoeden of opgroeien? Bent u onzeker over het ouderschap? Voor allerlei vragen kunt u bij ons terecht. Op een manier dat bij u past: chatten, bellen, een thuisbezoek of een afspraak op een JGZ-locatie bij u in de buurt.

Contact met het management van JGZ Amstelland

Ingrid Moen
Teamleider JGZ Diemen, Ouder-Amstel, Uithoorn en Screenteam
T : 06-12508150
E : imoen@ggd.amsterdam.nl

Ilja Habiecht
Teamleider JGZ Amstelveen en Aalsmeer
T : 06-51760871
E : ihabiecht@ggd.amsterdam.nl