Pad tot huidige pagina

Coronavirus (COVID-19)

Lijst

De eerste uitbraakfase van het coronavirus (COVID-19) ligt achter ons. Stap voor stap komt er meer ruimte in het openbare leven. Voorwaarde is wel dat we ons houden aan de basisregels. Daarbij kan iedereen met milde klachten zich gratis laten testen door de GGD Amsterdam. Alleen samen krijgen we het virus onder controle.

Lijst

Milde klachten? Bel 0800 - 1202 voor een coronatest

Heeft u milde klachten die kunnen wijzen op het coronavirus? Laat u testen door de GGD Amsterdam. Zo weet u of u COVID-19 heeft (of niet) en kunt u besmetting van familie en vrienden voorkomen.

Maak een afspraak voor een coronatest bij GGD Amsterdam

Afbeelding

Snel naar:

Specifieke informatie:

Vragen over het coronavirus?

  • Landelijk informatienummer: 0800 - 1351 (dagelijks bereikbaar van 08.00 - 20.00 uur). Ook voor vragen over de coronatest of de testuitslag.
  • GGD Amsterdam: 020 - 555 5202 (ma t/m vrij van 09.00 - 20.00 uur, za en zo 10.00 -17.00 uur). E-mail: coronavragen@ggd.amsterdam.nl.

Actuele informatie over het coronavirus en de landelijke maatregelen vindt u ook op de website van de Rijksoverheid.

Op reis

Op de website van de Rijksoverheid vindt u actuele informatie over het coronavirus en reizen van en naar het buitenland.

COVID-vrij-verklaring

De GGD Amsterdam geeft géén COVID-vrij-verklaring af. We verwijzen u hiervoor naar de KLM Health Services.

Oranje gebied? In quarantaine

Bent u in een gebied geweest met een oranje reisadvies? Ga dan bij terugkeer 14 dagen in quarantaine. Hiermee beschermt u de mensen om u heen.