Pad tot huidige pagina

Dierplagen

Waar vindt de overlast plaats?

Heeft u last van dieren in uw huis? Klik dan hier voor ons contactformulier  Last van dieren in de openbare ruimte? (rond uw huis, op straat, in het park etc) Klik dan hier en doe een Melding Openbare Ruimte of bel naar 14020, het informatienummer van de gemeente Amsterdam

Adviespunt

Bij het adviespunt kunt u:

  • informatie en advies krijgen over alle diersoorten die hinder kunnen geven.
  • een beperkt assortiment artikelen kopen zoals (diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen en materialen om overlast van dieren te voorkomen (muizengif wordt niet meer verkocht).
  • een beestje op naam laten brengen. U kunt langskomen met een exemplaar (in een potje). Ook kunt u het beestje opsturen per post (onder een plakbandje) of ons een e-mail (contactformulier) sturen met een foto als bijlage.

Telefonisch zijn we (ma/vr) te bereiken van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 15.00 uur via (020) 555 5600, maar het heeft onze sterke voorkeur dat u gebruik maakt van ons contactformulier.

Het adviespunt is van maandag t/m vrijdag geopend van 07.30 tot 12.00 uur. U vindt ons op de 4e verdieping van het GGD gebouw aan de Nieuwe Achtergracht 100.

Postadres: GGD Amsterdam afdeling Dierplaagbeheersing, Postbus 2200, 1000 CE Amsterdam